OVER BTW

Als je meer te weten wilt komen over 'BtW' en 'BtW wtb', ben je hier aan het juiste adres

Mijn verhaal

BtW wtb staat voor Biko te Winkel Werktuigbouw. 
Al van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft.  Aansluitend op mijn bijbaantjes (Woesthoff motor sloperij, en Burton Car Company sportwagenfabrikant), ben ik Werktuigbouwkunde gaan studeren aan de HAN in Arnhem.

Mijn eerste baan na mijn opleiding was constructeur tekenaar bij een machine/constructie bouwer (Van der Beeks Metaalwerken).  
Binnen ditzelfde bedrijf ben ik na 2 jaar doorgestroomd als projectleider.  In deze functie was ik hoofdverantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van diverse (onderhouds)projecten in de procesindustrie.
Aansturen van circa 40 monteurs 24/7. Bewaken van tijdsplanning, budget,
geven van toolboxen, zorg dragen voor veiligheid.
Als constructeur heb ik ervaring met het ontwerpen van staalconstructies, het maken van sterkteberekeningen, constructie verbeteringen, en betrouwbaarheid- of veiligheid verhogende aanpassingen.

Waarom BtW wtb? Door opgedane ervaring kan ik mij snel inleven in hoe machines en processen werken. Wat doet BtW wtb? Als zelfstandig werktuigbouwkundige vlieg ik projecten aan binnen verschillende industrieën. Als projectleider, constructeur/tekenaar en werkvoorbereider, ben ik breed en flexibel inzetbaar waardoor ik de inhoud snel inzichtelijk heb en gestelde doelen snel bereik.

Klanten en partners